Prvi put nakon 14 godina Barcelonu nećemo gledati u četvrtfinalu Lige prvaka

Kraj sjajnog niza

Prvi put nakon 14 godina Barcelonu nećemo gledati u četvrtfinalu Lige prvaka

E. Čaušević

Barcelona nije uspjela večeras napraviti čudo u Parizu i oprostila se od Lige prvaka za ovu sezonu.

Večerašnji meč Barce i PSG završen je rezultatom 1:1, ali Parižani ideu dalje jer su u prvoj utakmici slavili sa 4:1 i zasluženo su se plasirali dalje.

Za Barcelonu je ovo sigurno veliki udarac, a statistika najbolje pokazuje koliko je ovo loša sezona katalonskog kluba.

Naime, po prvi put nakon 14 godina Barcelonu nećemo gledati u četvrtfinalu ovog takmičenja, te se večeras za njih završava jedan zaista sjajan niz.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Posljednji put kada je Barcelona ispala u osmini finala bilo je 2007. godine kada ih je Liverpool nadigrao u dvomeču.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Barca.forever
Sljedeće godine abd bit će konkurenti za osvajanje
3 8
user1604622352
Uefalona je ispala !!!! Napokon pravda ! Napokon je prosao bolji ! Samo prvo poluvreme su pokusali nekim ludackim tempom ali naravno bio sam siguran da ce se umoriti i da 90 min tim tempom nece moci to sigurno... i tako je i bilo... Poketino je doktorski pogodio sa izmenama, Kurzava nikako nije imao dan... mladi Dialo odigrao besprekorno.... a i grac utakmice je svakako ,uz Nojera, najbolji golman na svetu veliki Navas !!! ;) Allez Paris
7 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi