Haris Duljević dobio zabranu dolaska u reprezentaciju BiH

Francuski klubovi donijeli odluku

Haris Duljević dobio zabranu dolaska u reprezentaciju BiH

M. Šljivak

Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Ivaylo Petev neće moći u narednim reprezentativnim akcijama računati na fudbalera francuskog Nimesa Harisa Duljevića.

Rukovodstvo Ligue 1 je na sastanku sa klubovima odlučilo da igrači koji ne posjeduju pasoš Evropske Unije ne mogu putovati van Francuske, te ih klubovi neće pustiti na reprezentativna okupljanja.

Duljević tako vjerovatno neće biti na raspolaganju selektoru Petevu u martovskim utakmicama u kojima Zmajevi igraju protiv Finske, Kostarike i Francuske, a pored njega zabranu je dobio još ogroman broj fudbalera koji su trebali putovati širom svijeta u akcije nacionalnih timova.

Ostaje nam da vidimo da li će se bh. selektor eventualno odlučiti za neki naknadni poziv ili će ostati pri igračima koje je odabrao.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Haris Duljević je za reprezentaciju odigrao 23 utakmice i postigao je jedan pogodak.

Promo

Top Komentari

@dn@n
Šteta, veliki hendikep :)
4 6
Zaštita Identiteta
Zovite Lulića ba, nek se oprosti čovjek kvalitetno, a ne onako.
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi