Beogradska manekenka otkrila paklen plan: "Nudili su mi bogatstvo samo da spavam s Novakom"

Trebalo je da uništi imidž najboljeg tenisera

Beogradska manekenka otkrila paklen plan: "Nudili su mi bogatstvo samo da spavam s Novakom"

E. Škorić

Poznata manekenka Natalija Šćekić šokirala je sve u Srbiji u svojoj ispovijesti za tamošnji magazin "Svet".

Ona je otkrila pakleni plan menadžera i saradnika, koji su željeli da uspostavi seksualni odnos sa najboljim teniserom svijeta Novakom Đokovićem kako bi uništila njegov brak sa suprugom Jelenom.

Plan je bio da Natalija namami Novaka, snimi cijelu seksualnu aferu, a zatim istu pusti u javnost. Za to su joj nudili između 50 i 60 hljada eura.

"Nazvao me čovjek, on je iz Beograda i znam ga, mislila sam da je ozbiljan menadžer. Kad me kontaktirao, pomislila sam da me traži za ozbiljan posao, za preuzimanje oglasa ili za fotografiranje. Kad je razgovor započeo, kad mi je rekao plan, isprva sam pomislila da je to skrivena kamera, počela sam se smijati ... Činilo mi se kao šala, ali zapravo nije. Zaista su pripremali pakleni plan. Rečeno mi je da Novaka odvedem negdje na intimno mjesto i da sve to snimim", otkrila je manekenka.

"Ponuda je bila od 50 do 60.000 eura i putovanje iz snova po mom izboru. Ali sve mi je to bilo uvredljivo. Nisam takva djevojka, nisam sponzoruša ili prostitutka. Mogu samo zamisliti što bi se dogodilo da je takav video objavljen u javnosti. Nastao bi totalni haos. Đoković ne zaslužuje takve stvari", istakla je.

U spomenutom tekstu u magazinu "Svet" se također navodi da je menadžer koji je kontaktirao manekenku i koji je imao pakleni plan da sruši Novakov imidž zapravo imao takve zahtjeve iz Velike Britanije.

"Trebalo je samo pronaći seksualnu bombu koja će Đokovića odvesti u krevet, no čini se da se plan nije ostvario. Navodno je organizator ovoga imao premalo dana da izvrši plan, jer mu je naručitelj dao prekratak rok", rekao je neimenovani izvor "Svetu".

Top Komentari

Momak
Ovo je ona sto joj je mama bila i u rijalitijima i u zatvoru zbog optuzbe za prostituciju? Kakva li slucajnost, kakva majka takva kcerka
5 0
Krivaja Zavidovići
Gluposti! Reklama starlete preko Novakovih leđa. Sad će se dotična proslaviti...
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi