Lukendić odgovorio Osimu: "On treba da gleda sebe i brine se o svom timu, a ne o nama"

Direktor FK Borac

Lukendić odgovorio Osimu: "On treba da gleda sebe i brine se o svom timu, a ne o nama"

A. Čaušević

Amar Osim je izjavom da neće doći do prekida prvenstva zbog pozicije Borca na tabeli podigao određenu prašinu, posebno u Banja Luci.

Nakon što je Željezničar remizirao s Tuzla Cityjem Osim je kazao kako ne vjeruje u novi prekid sezone kao što je to bio slučaj prošle godine.

"Ne vjerujem u prekid. Sad nam ne mogu prekinuti tako lako jer je Borac peti. Zrinjski je četvrti. Prošle godine je bilo neke logike da se prekine prvenstvo, ali ove godine da se prekine kada niko i ne pomišlja. Ne vjerujem", rekao je Osim.

Danas je stigla i reakcija iz Platonove. Direktor Borca Dejan Lukendić je Osimu poručio kako treba gledati sebe i brinuti se o Željezničaru.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ne znam zašto Osim gleda Borac. On treba da gleda sebe i brine se o svom timu, a ne o nama. Nemamo tu više mnogo šta da kažemo. Prošle sezone se ispostavilo ispravnim što je Premijer liga BiH prekinuta. Ne znam da li Osim priča u svoje ili u ime kluba, a ko god govori da se sezona ne može prekinuti kod njega korona virus očigledno ne postoji", istakao je Lukendić.

Proteklih dana se špekulisalo o mogućem prekidu Premijer lige zbog eventualnih rigoroznijih mjera u RS-u, ali od toga na kraju nije bilo ništa.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Pikachu11
Jedan od rijetkih koji vam je rekao u lice istinu, svi mi dobro znamo kako trenutno stoje stvari i da ste rak rana BH fudbala.
27 8
SonPen1946
Pa to mu je i cilj, da skrene paznju navijaca sa problema, a krezuba stoka sa gvbavice ga odmah dize u nebesa zbog ovih izjava!
13 17

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi