Nakon uništavanja Tottenhama, na Oršićevu adresu stigla najzanimljivija ponuda do sada

Hrvat seli na Emirate?

Nakon uništavanja Tottenhama, na Oršićevu adresu stigla najzanimljivija ponuda do sada

S. Grebović

I dalje ne prestaje da zvoni telefon Mislava Oršića nakon njegove fenomenalne partije u osmini finala Lige Evrope protiv Tottenhama.

Dinamo je sa 3:0 očerupao Pijetlove i tako prošao u narednu fazu takmičenja, a sva tri gola postigao je sjajni 28-godišnji veznjak.

Na njegovu i adresu njegovog menadžera su nakon te utakmice stizali razni pozivi, većina njih iz Italije, a čini se da je jedan od njih bio sa pozivnim brojem iz Engleske.

Riječ je o Arsenalu, koji je prema pisanju The Suna pokazao interes za njegovim angažmanom i koji na njegovoj poziciji ima upražnjenih mjesta.

Willian uskoro puni 33 godine, a o njegovom učinku na Emiratima suvišno je trošiti riječi. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Masno plaćeni Nicolas Pepe također nije pokazao ni trun onoga što se od njega očekivalo, pa se s pravom Oršićevo ime dovodi u vezi su Topnicima kojima bi dobro došao, dok Martinelli muku muči sa povredama.

Engleski mediji se još nisu bavili iznosem za koji bi prešao u London, ali svakako da ga Dinamo neće pustiti za sitan novac.

Top Komentari

opasni_medo
Ako se pitate zašto nema Gazijinog komentara - opet su ga banovali. #prayforGayija, #recordban, #kingofbans, #greatestarsenalfan
7 2
Tz_Niko75
Dobar pravo. Ostani u Dinamu, budi covjek
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi