Modrićeva supruga se pojavila na pressici i izrešetala ga pitanjima: Ne znam ljubavi...
Foto: Youtube/Hrvatski nogometni savez

Na mnoga pitanja nije imao odgovore

Modrićeva supruga se pojavila na pressici i izrešetala ga pitanjima: Ne znam ljubavi...

S. Grebović

Luka Modrić je u pobjedi Hrvatske nad Kiprom prije par dana postao igrač sa najviše nastupa u kockastom dresu (135).

Veznjak Real Madrida je tako na vječnoj listi prestigao Darija Srnu, koji je prije Modrića nosio kapitensku traku oko ruke.

Tim povodom Nogometni savez Hrvatske (HNS) je organizovao svečanu press konferenciju na kojoj nije bilo ni malo dosadno. 

Za to se pobrinula ni manje ni više nego Lukina supruga Vanja, koja se krajnje neočekivano pojavila na pressici. Ona je umjesto novinara svom mužu postavljala pitanja, a prvo je bilo ko mu je najdraži igrač u reprezentaciji sa kojim je igrao?

"Ovo mi je najteže pitanje jer je od moje žene, a ko će da postavi teško nego žena. Najdraži? Ne mogu to da izdvojim jednog. Igrao sam sa mnogo saigrača i ne bih izdvajao ni jednog. Da li da ih nabrajam ili da ostane da su mi svi dragi. Daj neko lakše?" molio je Luka, za šta je njegova supruga imala sluha.

Kada ćeš prestati da igraš?

"Ne ide lako s tobom. Ne znam ljubavi, ti sama znaš koliko mi ovo znači, mnogo sam sretan kada igram sa reprezentacijom. Moraćeš još malo da se strpiš, a vidjećemo do kada. Imaćemo priliku da uživamo zajedno, nemoj da te to brine", odgovorio je uz osmjeh veznjak Reala.

"Ja sam jedina postavila dva pitanja, a nisam dobila odgovor", negodovala je Vanja, a Luka je bio raspoložen za šalu.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Kao i inače, bez odgovora, sve na pola", odgovorio je.

Pored supruge, pitanja su mu još postavljali otac, te Darijo Srna, Slaven Bilić, Davor Landeka, Niko Kranjčar, Hrvoje Čale, Marijan Buljat, Iva Olivari i Mateo Kovačić.

Promo

Top Komentari

87618
Luka Modric je najbolji igrac svih vremena sa nasih prostora pa i malo sire , tacka
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi