Ajdin Hasić teško povrijeđen, slijedi jako duga pauza

Morat će i na operaciju

Ajdin Hasić teško povrijeđen, slijedi jako duga pauza

E. Škorić

Talentovani bh. nogometaš i U21 reprezentativac naše zemlje, Ajdin Hasić, povrijedio se jučer tokom meča kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Podgorici.

Mladi Zmajevi odigrali su 2:2 s Crnom Gorom, a Hasić je na nosilima iznesen s terena u 72. minuti.

Iako smo se nadali da nije riječ o težoj povredi, sada dolaze informacije da se radi o rupturi križnih ligamenata i da će vjeroovatno biti potrebna i operacija.

To znači da je sezona za talentovanog veznjaka Bešiktaša završena, a uz to je pitanje kada će ponovo biti na terenu. Moglo bi se desiti da bude odsutan i do devet mjeseci, što bi mogao da bude težak udarac za samog Hasića i njegov razvoj karijere.

19-godišnjak je ove sezone upisao osam nastupa u Super ligi Turske i postigao je dva gola za svoj tim.

Top Komentari

makelele
Karma, tako je to kad si varalica i nemas obraza ni grama. Daš ljudima usmeno obećanje da ces potpisat novi ugovor, ljudi iz Zagreba ti faksom posalju papir da potpises, a ti ko zadnja drolja kakva odmah zabodes noz u leza i potpises za drugi klub. Veoma podmuklo i neljudski. Zato i nece nikad nista napraviti, na kraju ce zavrsiti u federalnoj ligi.
3 30
user1599499530
Steta za njega i njegovu karijeru jer je top igrac ...Brz oporavak i vrati nam se jos bolji.
19 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi