Klub objavio snimke sa sigurnosne kamere: Igrač saznao za poziv u reprezentaciju i nastalo je ludilo
Foto - Screenshot

Nevjerovatne scene

Klub objavio snimke sa sigurnosne kamere: Igrač saznao za poziv u reprezentaciju i nastalo je ludilo

M. Šljivak

Poziv u reprezentaciju nešto je što većina profesionalnih fudbalera sanja od malih nogu.

Naravno, uvijek ima onih kojima poziv selektora nacionalnog tima znači više nego drugima, a takav primjer dolazi nam iz Turske.

Selektor ove selekcije Senol Guneš odlučio je za jučerašnji meč protiv Latvije uputiti dodatni poziv defanzivcu Goztepea Alpaslanu Ozturku i ispunio mu je san.

Klub je objavio snimak sa sigurnosne kamere u trenucima kada je ovaj fudbaler saznao za poziv. Sjajni defanzivac ulazio je u prostorije kluba kada je čuo da je ušao u nacionalni tim i nastalo je ludilo.

Ozturk je skakao i vrištao od sreće zbog poziva u reprezentaciju, a klub je odlučio da objavi video na kojem se vide sve njegove emocije koje je ispoljio.

Naravno, komentari su itekako sjajni i Ozturk je dao primjer svima kako se voli reprezentacija i zemlja za koju se nastupa.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Ozturk je ranije igrao za omladinske selekcije Turske. Međutim, nikada nije imao šansu da se dokaže u A timu, a i meč protiv Latvije je presjedio na klupi.

Nema dileme da će nakon ovakvih scena sasvim sigurno biti u imeniku Senola Gunesa za naredne reprezentativne akcije.

Top Komentari

Maatija
Braća naša Turci!!! Prije svega ljubav prema domovini.
3 8
samkoni
Ovako skaču i Sanicanin, Cipetic, Menalo I ostali ublehasi
6 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi