Dječak loptom gađao igrača Rome: "Neću reći da ga poštujem..."

Dječak loptom gađao igrača Rome: "Neću reći da ga poštujem..."

E. Škorić
Teme:

Pred kraj meča između Ajaxa i Rome došlo je do jednog manjeg incidenta, nakon što se gostujući nogometaš Riccardo Calfiori pripremao izvesti aut.

Ajax je gubio 1:2 i želio je da izjednači u prvom meču četvrtfinala Evropske lige, a kada je lopta otišla u aut za goste, jasno je bilo da će Rimljani htjeti da uštede na vremenu. Rezervista Calfiori je bio taj koji je šutnuo loptu nakon što mu je istu dobacio dječak koji je zadužen za donošenje lopti.

Potom je dječak vidno iznerviran pogodio loptom nogometaša Rome, ovaj ga samo zbunjeno posmatrao, a na kraju je dobio i žuti karton zbog usporavanja igre.

"Situacija s dječakom? Neću reći da ga poštujem, ali razumijem, Vjerovatno bih bio takođe iznerviran kada bih vidio da moj protivnik u takvoj situaciji štedi na vremenu", rekao je nogometaš Rome.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Maatija
al ga čojk ošini hahahah
6 0
YouTalkinToMe
Prvo bio krenuo da padne i da se pođe valjati pa onda svatio da mali neće dobiti crveni karton.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi