Rudar odgovorio Vitezu: Sramota je vaš potez, pripremite bolju laž, možda vam prođe

Navode da su oštećenja prisutna od ranije

Rudar odgovorio Vitezu: Sramota je vaš potez, pripremite bolju laž, možda vam prođe

S. Mlaćo

Ne smiruju se strasti nakon meča FK Vitez i Rudar Han Bila, derbija Druge lige FBiH grupa Zapad 1.

Završilo je 3:3, a domaći su se oglasili nakon meča i kazali da su gosti uništili klupu na kojoj su bili.

Postavili su i fotografije, a sada su se oglasili iz Rudara. Ističu da oni to nisu učinili, te da je sve laž.

"Nakon jučerašnje utakmice u Vitezu gdje su naši momci pokazali kako se igra za voljeni klub, objavljuje se velika laž i neistina na zvaničnoj stranici FK “ Vitez “ i pojedini mediji to prenose, pokušavajući da ekipu FK “ Rudar “ oblate i predstave kao neke divljake, navodeći kako im je neko od rezervnih igrača oštetio krov na kućici za rezervne igrače..

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Zapad:

E pa gospodo iz FK “ Viteza “, vrlo je sramotan vaš potez i nije nas dotakao jer znamo da to niko od nas nije učinio..
Dokaz tome je i slika od 07. Marta 2019. godine gdje se vidi pomenuto oštećenje kao i izjava prestavnika ekipe Viteza, koje pokušavate nama da stavite na teret ( kliknuti na sliku da se vidi).
Sljedeći put kada budete smišljali neku novu laž za FK “ Rudar “ Han Bila, malo se bolje pripremite pa vam namjera možda i uspije, a do tad, mi idemo dalje u osvajanje bodova na travnjaku...", istakli su iz Rudara.

[facebook]https://www.facebook.com/1308234649339363/photos/a.1308239549338873/1885786361584186/[/facebook]

Top Komentari

Uranija
Ali stvarno se i na onom postu što su objavili iz Viteza vidi da je plastika pukla davno prije jer su pukotine pocrnile i nije nikako moguće da preko noći to se desi.... hinjski sramotno od nogometnih “prijatelja” iz Viteza
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi