Robben se vratio, Muller ga zove da krene s njima u Pariz

"Kao džoker"

Robben se vratio, Muller ga zove da krene s njima u Pariz

E. Škorić

Arjen Robben se najprije nakon odlaska iz Bayerna odlučio povući, no onda se vratio i potpisao za Groningen u Nizozemskoj.

Robben se povrijedio, ali nakon pet mjeseci bivši igrač Chelseaja, Real Madrida i Bayerna vratio se na teren. Njegov povratak komentarisao je njegov bivši saigrač iz Bayerna Thomas Muller.

"Arjen, vraćaš se u pravo vrijeme - pođu s nama u Pariz kao džoker!", našalio se Muller.

Bayern je u Minhenu izgubio s 3:2 od PSG-a u prvom meču četvrtfinala Lige prvaka, ali sutra će u Parizu pokušati da ipak izbori polufinale.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

vedo_os
Lijepa 2010. liga prvaka na FTV-u i legendarni Marjan Mijajlovic poslije gola Robbena Fiorentini uz "čarobnjak iz zemlje lala"...
16 0
Sanagoal
Jedan od najboljih fudbalera svijeta, bez furanja i bez ludovanja po diskotekama ! Primjer svakom mladom fudbaleru.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi