Poruka za muslimane širom svijeta: Barcelona objavila sjajan video za početak ramazana

Učestvovao i Pjanić

Poruka za muslimane širom svijeta: Barcelona objavila sjajan video za početak ramazana

E. Čaušević

Barcelona je sinoć objavila sjajan video na zvaničnoj Facebook stranici povodom početka mjeseca ramazana.

Naime, katalonski klub je oduševio svoje navijače islamske vjeroispovijesti širom svijeta sjajnim videom za početak svetog mjeseca - ramazana.

Za muslimane je jučer nastupio najposebniji mjesec u godini, a iz Barcelone su odlučili da upute čestitku muslimanima širom svijeta.

U videu su učestvovali pripadnici islamske vjeroispovijesti koji igraju za neki od fudbalskih timova Barcelone. Između ostalih pojavio se i Miralem Pjanić koji je uputio čestitku muslimanima za početak mjeseca ramazana.

Također, iz prvog tima pored njega čestitke su uputili još Ousmane Dembele i Ilaix Moriba.

💙❤️ To all those celebrating around the world, Barça wishes you a blessed #Ramadan ‏🔵🔴 نادي ‎#برشلونة يهنئكم بحلول شهر ‎#رمضان رمضان كريم وكل عام وأنتم بخير!

Posted by FC Barcelona on Monday, April 12, 2021
Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Meazza
Hajde nek je i Pjanic ucestvovao u necemu....
8 1
muftup_skoro
Pjanic i dembele najbolji balans europe..
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi