Sofija je objavom na Instagramu otkrila gdje na ljeto seli Luka Jović

Ne ostaje u Frankfurtu

Sofija je objavom na Instagramu otkrila gdje na ljeto seli Luka Jović

E. Škorić

Manekenka Sofija Milošević, djevojka srbijanskog napadača Luke Jovića, "slučajno" je objavila gdje će napadač Real Madrida igrati naredne sezone.

Jović se nedavno vratio u Frankfurt i za Eintracht potpisao posudbeni ugovor nakon očajne sezone u Real Madridu i samo dva data gola. No, nedavno je u intervjuu za Bild naglasio da je "igrač Reala na posudbi u Eintrachtu", aludiravši da je samo privremeno u Njemačkoj.

I čini se da se zaista vraća u Madrid, a potvrda je stigla i u vidu objave njegove djevojke Sofije na Instagramu.

Srbijanska manekenka objavila je video svojih noktiju kroz story uz komentar: "Puno će mi nedostajati moja kozmetičarka kada odemo iz Frankfurta".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Time je dala do znanja da će ona i Luka tek još nekoliko mjeseci boraviti u Frankfurut, a zatim slijedi povratak u Madrid. Luka želi da se ipak dokaže u Realu i da svima pokaže da nije uzalud plaćen desetine miliona eura.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ja_doso_nako
Ne zaboravite na Sljivka. I on sam voli ove diplome iz Travnike a uz pomoc stranke ga baca po instagramu i onda objavljuje, ipak Sljivak i Skoric su najvece drkadzije. Njih sport ne interesuje, bitno je sta objave zene fudbalera, manekenke, i ostale guzle i sisulje.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi