Barcelona povela protiv Granade, a strijelca možete samo jednom pogađati

U fantastičnoj formi

Barcelona povela protiv Granade, a strijelca možete samo jednom pogađati

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone igraju trenutno na svom terenu protiv Granade meč 33. kola La Lige.

Katalonski klub očekuje paklena završnica prvenstva jer se žestoko bore za titulu prvaka sa Atleticom i Real Madridom.

Za Barcelonu je svaki meč kao finale jer imaju sve u svojim rukama. Ako ostvare pobjedu u svakom meču onda je jasno da će biti prvaci bez obzira na rezultate madridskih klubova.

Barca nije večeras baš najbolje otvorila utakmicu i mučili su se da dođu do šanse, ali u 23. minuti su uspjeli da povedu sa 1:0.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Griezmann je na sjajan način asistirao za Messija koji pogađa za 1:0 i pokazuje još jednom da se nalazi u fantastičnoj formi.

Messi ove sezone igra u sjajnoj formi i vodi Barcu ka trofeju Lige prvaka. Za njega je ovo 31. meč u sezoni, te je zabio svoj 26. pogodak.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

green_dragon
Pa dobro.....opste je poznata stvar da Causevic ima fetis na Barcu i Messia
2 3
Mostarac1602
Koliko je zavrsila utakmica zna li iko...
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi