Čestitke koje stižu pokazuju ko je Ivica Osim u svijetu fudbala
Foto - Screenshot

Legendarni Švabo slavi 80. rođendan

Čestitke koje stižu pokazuju ko je Ivica Osim u svijetu fudbala

M. Šljivak

Legenda bh. fudbala Ivica Osim danas proslavlja svoj 80. rođendan.

Čuvenom Švabi rođendanske čestitke stižu sa svih strana. Najviše ih je iz Austrije, gdje je Osim ikona Sturma iz Graza, a javila su se i itekako poznata imena.

Među onima koji su uputili čestitku Osimu je legendarni francuski stručnjak Arsene Wenger.

"Zdravo Ivan. Drago mi je što ti mogu poželjeti 80. rođendan. Prošlo je dugo vremena kako smo se sreli u Strasbourgu. Želim ti sve najbolje. Ti si jedan od najboljih ljudi i fudbalera koje sam sreo u životu. Samo naprijed, nadam se da ćemo se vidjeti uskoro", rekao je Wenger u poruci Osimu.

Napadač Rome Edin Džeko je također poželio sve najbolje legendi Željezničara i bh. fudbala.

Oglasi

"Veliki pozdrav za legendu bh. i šire Ivicu Osima. Želim da vam poželim sve najbolje za rođendan, čuvajte se i budite zdravo. Sve najbolje.

Čestitka je stigla i iz Barcelone od Miralema Pjanića.

"Sretan rođendan Ivici Osimu. Hvala ti za sve što si nam dao u Bosni i Hercegovini. Meni je veliko zadovoljstvo i čast što te poznajem i nadam se da ćemo se još dugo godina družiti", rekao je Pjanić.

Još je mnogo onih koji su uputili čestitke i to pokazuje kakvo je Ivica Osim ime u svijetu fudbala. Tu su naravno njegov FK Željezničar, NSBiH, bivši igrači, kolege, prijatelji.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1603303812
Stari sam pitar ali ne čestitati ovoj živoj LEGENDI rođendan i poželjeti mu sve najbolje u životu bio bi grjeh zato LEGENDO sretan ti rođendan da te zdravlje služi još dugo godina.
15 3
struja
Sretno Svabo!
14 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi