Barcelona objavila fotografiju Luisa Suareza, a opis mnoge iznenadio

Spremaju i doček za Urugvajca

Barcelona objavila fotografiju Luisa Suareza, a opis mnoge iznenadio

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone sutra igraju na svom terenu protiv Atletico Madrida veliki derbi 35. kola španske La Lige.

Katalonski klub igra utakmicu sezone jer im je potrebna pobjeda kako bi i dalje ostali u borbi za prvaka Španije.

S druge strane ukoliko Atletico Madrid uspije da pobijedi onda će imati otvoren put ka tituli.

Utakmica između Barcelone i Atletico Madrida igra se na Camp Nouu od 16:15 sati i jasno je da nas očekuje mnogo uzbuđenja.

Također, španski mediji prenose da su Katalonci spremili i poseban doček za svog bivšeg napadača Luisa Suareza. Oni žele da održe malu ceremoniju pred početak utakmice, ali čekaju dozvolu La Lige za to.

Poznato je da Suarez nije na baš lijep način napustio klub i da je praktično otjeran. On nije htio da ide iz Barcelone, ali na kraju su ga Josep Bartomeu i Ronald Koeman jednostavno primorali na to.

Oglasi

Koliko mu znači Barcelona iskusni Urugvajac pokazao je na press konferenciji na oproštaju kada je zaplakao, te je odbio da se fotografiše s tadašnjim predsjednikom.

No, čini se da Joan Laporta sada želi da "izgladi" stvari sa Suarezom i posebnim dočekom daju do znanja Suarezu kakav status ima u katalonskom klubu gdje je proveo šest odličnih sezona.

Također, Barcelona je danas iznenadila mnoge objavom na društvenim mrežama jer su objavili fotografiju Suareza uz zanimljiv opis.

"Prvo saigrači, a tek onda protivnici. Uvijek prijatelji", objavila je Barcelona uz fotografiju Suareza u dresu ovog kluba.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Urugvajac je pokazao ove sezone da je Barcelona napravila ogromnu grešku što ga je pustila u Atletico Madrid koji je direktan rival za titulu. Suarez je ove sezone za madridski klub odigrao 28 mečeva u La Ligi i zabio je 19 golova uz dvije asistencije.

U dresu Barcelone odigrao je 283 utakmice i zabio je čak 195 golova. No, sigurno je da ima veliku motivaciju da i sutra na Camp Nou pokaže da su pogriješili što su ga otjerali na takav način.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

brutal_bandal
I?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti