Jasna poruka Marinovića nakon meča: "S obzirom na oklonosti zadovoljan sam bodom"

Trener Sarajeva nakon remija na Tušnju

Jasna poruka Marinovića nakon meča: "S obzirom na oklonosti zadovoljan sam bodom"

E. Čaušević

Fudbaleri Sarajeva danas su remizirali na gostovanju protiv Tuzla Cityja (1:1) u meču 29. kola Premijer lige.

Bordo klub je dosta bolje otvorio utakmicu i uspio je da dođe do prednosti u 22. minuti.

Fanimo je odličnom dugom loptom uposlio Mustedanagića koji je izašao sam ispred golmana domaćih i rutinski pogodio za 1:0.

Ipak, 20 minuta kasnije Tuzla City je poravnao na 1:1, a strijelac pogotka bio je Džafić.

Gosti su skoro cijelo drugo poluvrijeme igrali s igračem manje nakon što je čini se prestrogo direktan crveni karton dobio Oremuš.

Nakon utakmice izjavu prisutnim novinarima na Tušnju dao je trener gostujućeg kluba Vinko Marinović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Na kraju 1:1, a s obzirom na okolnosti da smo ostali s igračem manje sigurno nije bilo lako iako smo i u tim momentima mi opet tražili taj drugi gol ali jednostavno i Tuzla je pritiskala i imala svoje prilike, ali moram biti opet zadovoljan s ovim bodom kada pogledam kako smo odigrali drugo poluvrijeme s igračem manje", rekao je Marinović.

Sarajevo je nakon ovog meča ostalo na prvom mjestu sa 57 bodova, dok je Tuzla City i dalje šesti sa 46 bodova.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

jeroha1987
Onaj koji vidi sta se sve desava i koji je relan . Borac vise nema gdje bodove izgubiti osim na Grbavici , a i to ce se nastimati to se sad vec vidi,cuj Sarajevu direktnom konkurentu sudi sudija iz Banja Luke,sta vise reci
13 8
atko70
Ko tebe uposli na to mjesto, debilcino ljigava.. Jandebila od reportera.. Jadan ti je ovaj vlasnik, /portala/, kad si mu ti reporter..
12 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi