Našli su se na luksuznoj destinaciji: Džeko i Hajrović uživaju u odmoru sa suprugama
Foto - Instagram

Njihov izbor je Dubai

Našli su se na luksuznoj destinaciji: Džeko i Hajrović uživaju u odmoru sa suprugama

M. Šljivak

Edin Džeko i Izet Hajrović odabrali su identičnu lokaciju za odmor ovog ljeta.

Edin i Izet sa suprugama Amrom i Leylom odmaraju se u Dubaiju, a naravno da nisu propustili šansu za dobro druženje.

Iza obojice je turbulentna sezona u Romi i Dinamu. Edin je za razliku od Izeta mnogo više igrao, ali je imao dosta problema sa trenerom Paulom Fonsecom.

Ipak, na kraju su svi problemi nestali, Džeko se vratio u ekipu, a selektor reprezentacije BiH Ivaylo Petev odlučio je da mu izađe u susret i da ga ne forsira u prijateljskim utakmicama.

Sa druge strane Hajrović nije u planovima selektora BiH, ali ni zagrebačkog Dinama sa kojim je ugovorom vezan do kraja ove godine.

Porodice Džeko i Hajrović dobro se provode na luksuznoj lokaciji i sada je fudbal potpuno u drugom planu, iako su Edin i Izet odlučili i da pogledaju poneku utakmicu.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CPTs-0whOZK/[/instagram]

Supruge sa druge strane ipak maksimalno uživaju...

Promo

Top Komentari

Len
Legenda naša Edin Dzeko, krenuo sa nule iz najgore atmosfere sve postigao svojim radom. Najbolji fudbaler BiH i najveci ambasador ove oronule drzave. Ucinio vise za drzavu nego vladajuca stranka za 20 god vladanja. Kapa dole legendo.
9 1
ADNAN_BRANKO
Od čega li odmaraju =]
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi