Guardiola će opet da troši, zamjenu za Augera je pronašao Njemačkoj

City bez Lige prvaka

Guardiola će opet da troši, zamjenu za Augera je pronašao Njemačkoj

A. Čaušević

Bez obzira na silan novac, visok budžet i odlične igrače Pep Guardiola i dalje ne uspjeva da osvoji Ligu prvaka s nekim timom, a da to nije Barcelone. 

Manchester City je minule sezone zaustavljen u finalu od Chelseaja. Plavci su na stadionu Dragao slavili s minimalnih 1:0 i zasluženo se popeli na krov Evrope.

Poraz u finalu za Guardiolu znači novo trošenje novca što je na neki način i neophodno nakon odlaska Sergia Aguera u Barcleonu kao slobodnog igrača.

Novo pojačanje Pep je pronašao u Bundesligi. Aguera bi trebao zamijeniti Andre Silva koji je prošle sezone eksplodirao u dresu Eintrachta iz Frankfurta.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Prvak engleske je već kontakirao Jorgea Mendesa koji zastupa portugalskog napadača. Transfer neće biti realizovan za cifru manju od 40 miliona eura.

Silva je u sezoni 2020/21 zabio čak 28 golova u Budnesligi te je bio jedan od najboljih igrača takmičenja pa nije iznenađenje što ga Guardiola želi među Građanima.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zvjezdan10
šta će mu kad u najvažnijem meču sezone izađe da igra bez napadača
7 0
_ZIJAGA_
Vlado Jagodic i Guardiola imaju ISTO TROFEJA LIGE SAMPIONA sa ekipama koje NEMAJU MESSIA..ova SPANSKA UBLEHA, najveci je krivac sto City nije osvojio Ligu Sampiona..u KLJUCNIM UTAKMICAMA on IMPROVIZUJE, pa ga je SOLOVAO ZIDAN(Bayern), pa ga SKOLOVAO POCCHETINO(CITY), pa RUDI GARCIA(Lyon)..ove godine EKSPERIMENTISE U FINALU bez ZADNJEG VEZNOG I KLASICNOG SPICA...MAJSTORE VJEZBAJ TO protiv 56S8NALA, BRIGHTON, BURNLEYA..
6 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti