Fudbaler FK Sarajevo stao na ludi kamen

Spektakulana svadba

Fudbaler FK Sarajevo stao na ludi kamen

A. Čaušević

Pauzu između dvije sezone fudbaleri koriste za odmore, a neki slobodno vrijeme iskoriste i da se vjenčaju.

Na ludi kamen odlučio je da stane i jedan od fudbalera FK Sarajevno. Sudbonosno ''da" izrekao je Ivan Jukić.

Jukić je sluteći prema objavama na društvenim mrežama napravio zaista spektakularnu svadbu i to samo za odabrane zvanice.

[twitter]https://twitter.com/FKSarajevoBR/status/1401143995623952385[/twitter]

Ovaj 24-godišnjak se oženio dosadašnjom djevojkom Lucijom Begić te se odličnom organizacijom pobrinuo da mu ovaj dan bude nezaboravan.

Jukić je u minuloj sezoni upisao 30 nastupa i pružao je vrlo solidne partije sa ukpno dva gola i jednom asistencijom uz osvojeni Kup BiH.

Krlini fudbaler je na Koševo stigao prije godinu i pol, ugovor mu je validan do sljedećeg ljeta pa ostaje da se vidi da li će i dalje nositi bordo dres.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1599677620
Sad ce pocet zabijati
5 0
Husrefbeg22
Sada ce valjda malo bolje igrati.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi