Juventus bi Džeku, ali samo pod jednim uslovom

Špekuliše se o budućnosti Dijamanta

Juventus bi Džeku, ali samo pod jednim uslovom

A. Čaušević

Još uvijek se čeka konačni rasplet oko budućnosti Edina Džeke. 

Kako proteklih tako i ovog ljeta će biti dosta priče o budućnosti kapitena bh. reprezentacije jer je po ko zna koji put je na izlaznim vratima Rome.

Italijanski mediji iz dana u dan donose nove informacije o popularnom Dijamantu, a posljednja se tiče njegovog eventualnog prelaska u Juventus.

Il Messegero navodi da bi Bianconeri angažovali Džeku, ali samo pod jednim uslovom, a to je da bh. napadač u Torino stigne besplatno.

Javna je tajna da Džekina visoka plata predstavlja opterećenje za Romin budžet te i rimski klub traži način da smanji platu iskusnog Sarajlije.

S druge strane Il Tempo navodi da sam Džeko ne bi imao ništa protiv ostanka pogotovo nakon što je na klupu stigao Jose Mourinho.

U međuvremenu, Roma radi i na dovođenju novog napadača. Prioritet je Andrea Belotti koji je navodno već rekao "da", druge opcije su Patson Daka iz Red Bull Salzburga, Sardar Azmoun iz Zenita i Wout Weghorst iz Wolfsburga.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, Džeko ima i ponuda iz Turske gdje su se navodno već i vodili pregovori sa rukovodstvom Bešiktaša. Nema dileme da će se špekulacije nastaviti i u narednim sedmicama. 

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bk123
Pucajte mi u koljeno al molim vas ne pišite više ništa dok ne potpiše
10 0
Karlosicroberto
Za 3 dana inter, pa ostaje u romi, pa onda bešiktaš, ne ne, ide u galatu, pa ostaje u romi i onda bum englezi hoce dzeku hahaha al haj dobro, ja cu uci svaki put da procitam hahah čauševiću ž
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi