Počela sjednica Skupštine FK Željezničar: Slijede sati odluke za Plave

Biraju se organi Kluba

Počela sjednica Skupštine FK Željezničar: Slijede sati odluke za Plave

A. Čaušević

Na Ilidži je počela redovna sjednica skupštine FK Željezničar. 

Na sjednicu je pristiglo 38 delegata što znači da postoji kvorum za normalno održavanje vrlo važne sjednice za budućnost kluba s Grbavice.

Na dnevnom redu će se između ostalih naći izvještaj Upravnog odbora koji je zatražen na prethodnoj sjednici Skupštine.

Također, govorit će se o finansijskom izvještaju UO za period 2017-2020, finansijskoj reviziji kluba za zadnjih deset godina, a svakako najzanimljiva tačka će biti Izbor organa kluba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Birat će se i organi klub, zatim će se razgovarati o strategiji i poltici kluba za naredni pored. Bit će govora i načinu na koji će se obilježiti 100 godina postojanja.

Inače, novo rukovodstvo očekuju pune ruke posla jer trebamu imenovati novog trenera što je brže moguće te omogućiti normalan početak priprema za prvi tim.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Szentharomsvag
Ako ne mogu pronaći organ, evo od mene jedan. Željo je velik klub treba mu i velik organ.
4 3
BatonDezitijat
nek neko Nabroji sva ime Ljudi koji su Trenutno u Klubu od Selimovica,Amara,Badzka,Memica itd da znamo koji su to najveci Dusmani FK Zeljeznicara u 100 godina postojanja Kluba
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi