Srbijanski defanzivac se vraća na Koševo?

Lazić pojačava Sarajevo?

Srbijanski defanzivac se vraća na Koševo? · Saznajemo

A. Beganović

Iskusni srbijanski defanzivac, Darko Lazić, mogao bi se vratiti u redove Sarajeva, nezvanično saznaje SportSport.ba.

Nakon nekoliko odlazaka iz Bordo kluba, konačno bi se mogla početi i popunjavati rubrika "dolasci". Sarajevo se već nekoliko dana pod palicom novog trenera Gorana Sablića priprema za novu sezonu, a uporedo u bordo taboru su i u potrazi za pojačanjima.

Jedan od onih koji se u krugovima bliskim klubu dovodi u vezu sa aktuelnim osvajačem Kupa Bosne i Hercegovine je i iskusni srbijanski defanzivac Darko Lazić.

Navodno su Lazić i Sarajevo postigli dogovor, ali svakako treba naglasiti da se radi o nezvaničnim infromacijama.

Podsjetimo, Lazić je početkom 2019. stigao u Sarajevo. Za kratko vrijeme je svojim dobrim i borbenim igrama "kupio" navijače bordo kluba, a sredinom 2020. je digao sidro.

Po odlasku iz Sarajeva njegova karijera nije išla očekivanim putem, odnosno do pred kraj oktobra prošle godine je bio bez kluba. Tada je potpisao ugovor sa srbijnaskim Superligašem Radničkim iz Niša.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Za ovaj klub je prvom dijelu prošle sezone odigrao tri utakmice, a od januara ove godine je slobodan igrač. Za Sarajevo je ukupno odigrao 37 utakmica i postigao je jedan pogodak.

Podsjetimo, osim za Sarajevo i Radnički ovaj 26-godišnji stoper je u dosadašnjoj karijeri nastupao za Crvenu zvezdu, Spartak iz Subotice, Anzhi, Alanyspor i Denizlispor.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ajax11
Ovaj propao ko kauč
3 7
sarayson
Odigrao TRI utakmice, jadna nam majka...
2 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi