Trener Cluja pred Borac: Žena mi je rekla da dođem na stadion u 18 ili 19, a ja sam došao u 14 sati

Sumudica maksimalno fokusiran na meč

Trener Cluja pred Borac: Žena mi je rekla da dođem na stadion u 18 ili 19, a ja sam došao u 14 sati

E. Čaušević

Fudbaleri banjalučkog Borca večeras igraju u gostima protiv Cluja prvu utakmicu prvog pretkola Lige prvaka.

Borac je prethodnih sedmica radio punom parom kako bi se ekipa što bolje pripremila za novu sezonu, a igrači nisu imali previše vremena za odmor nakon minule sezone.

Banjalučki klub već večeras očekuje početak nove sezone i to u kvalifikacijama za Ligu prvaka. Bh. prvak igra u gostima protiv Cluja koji je favorit u ovom dvomeču, ali sigurno je da Banjalučani nisu otputovali u Rumuniju s bijelom zastavom.

Iako je Cluj favorit u ovom meču sigurno je da će Borac dati maksimum da dođe do pozitivnog rezultata pred revanš utakmicu koja se za sedam dana igra na Gradskom stadionu u Banjaluci.

Pred ovu utakmicu zanimljivu izjavu dao je trener rumunskog kluba Marius Sumudica koji će večeras debitovati na klupi Cluja.

Oglasi

Cluj je prošle sezone prvo vodio Dan Petrescu, ali nakon što je napustio klub ekipu je preuzeo Edward Iordanescu. No, nedavno je Cluj potvrdio da će ekipu u narednom periodu voditi Sumudica.

Ovaj 50-godišnji stručnjak večeras debituje u zvaničnim mečevima za Cluj, te se maksimalno pripremio za dvomeč protiv Borca. Poručio je da u fudbalu danas nema malih klubova i da njegov tim ne smije podcijeniti ekipu bh. prvaka.

"Svi očekuju da će Cluj lagano proći, ali to nije tako. Ne želim da kopiram trenere i govorim da nas sutra očekuje teška utakmica, ali zaista je tako. Sigurno je da će nam Borac stvoriti probleme", počeo je Sumudica i dodao.

"Pripremam se za ovaj meč već danima. Jučer mi je žena rekla da na stadion idem u 18 ili 19 sati, a ja sam došao u 14 sati kako bi se spremao za utakmicu. U fudbalu nema malih timova i svi mogu da pobijede bez obzira ako ste vi na papiru favorit".

Podsjećamo, utakmica između Cluja i Borca igra se večeras na stadionu Dr. Constantin Radulescu sa početkom u 19 sati.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Kvota na pobjedu Cluja je trenutno 1.20, dok je kvota na pobjedu Borca daleko veća od toga. No, nadati se da će banjalučani iznenaditi sve i napraviti pozitivan rezultat.

U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete pogledati kvote za utakmicu između Cluja i Borca i to na OVOM linku.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ajax11
Lagano 5:0 aBd
9 1
Hzhzhzhzhzhzhzhzhzhzzhzh
Silujte im majke cetnicke raspale
8 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi