Omrani: Bilo je bitno slaviti, nadam se da ćemo pobijediti i u Banjoj Luci

Cluj ima dobru prednost

Omrani: Bilo je bitno slaviti, nadam se da ćemo pobijediti i u Banjoj Luci

A. Beganović

U prvom susretu 1. pretkola Lige prvaka Cluj je pred domaćim navijačima nadigrao bosanskohercegovačkog prvaka, Borca iz Banja Luke.

Slavio je rumunski prvak sa 3:1, a tokom cijelog susreta Cluj je bio bolja ekipa pa da je na kraju ostvario i ubjedljiviju pobjedu, ne bi bilo nezasluženo.

Mnogo problema odbrani Borca, koja danas nije bila na visini zadatka, zadavao je francuski napadač Billel Omrani. Postigao je ovaj fudbaler pogodak i upisao je asistenciju, a nakon meča bio je zadovoljan rezultatom.

"Imao sam veliku želju za igranjem, bila je to prva utakmica kod kuće, s navijačima na tribinama nakon mnogo vremena. Novi je trener, morali smo dati sve od sebe. Bilo je bitno pobijediti, nadam se da ćemo pobijediti i u revanšu te da ćemo se na kraju 'dokopati' Lige prvaka", izjavio je Omrani nakon meča.

Pohvalio je Omrani svoje saigrače, ali i trenera sa kojim ima jako dobre odnose.

"Bio sam skoncentrisan kod gola. Vidio sam da lopta ide prema meni, bio sam spreman i uspio sam postići pogodak. Vidjelo se na utakmici da dobro poznajem Deaca, nekako se 'osjećamo' na terenu", rekao je francuski napadač.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Sjajno se osjećam jer radim sa Sumudicom, uživam. Zadovoljan je sa mojim igrama i to je jako važno. Radi se o dobrom treneru i nadam se da ćemo imati mnogo uspjeha", dodao je Omrani.

Podsjetimo, revanš susret igra se za sedam dana u Banjoj Luci, a pravilo gola u gostima više ne važi, tako da je Borcu za prolazak dalje potrebna pobjeda od tri gola razlike.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

fantasma
I mi se nadamo!
6 0
arbajram
Da ni je neko pričao da ću svim srcem navijati za Rumune, ne bih mu vjerovao :)
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi