Bh. juniorke za vikend otvaraju nastup na EP B divizije

U Sjevernoj Makedoniji

Bh. juniorke za vikend otvaraju nastup na EP B divizije

H. Zilić

Ženska juniorska rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine U19, sutra otvara EP B divizije koje se igra u Sjevernoj Makedoniji.

Naše djevojke će upravo protiv domaćina sutra (10.7.2021.) od 20:30 odigrati svoju prvu utakmicu, a u grupi su još selekcije Nizozemske, Kosova i Farskih ostrva.

Na spisku reprezentacije nalazi se osamnaest rukoemtašica, a našu državu u Sjevernoj Makedoniji predstavljat će sljedeće igračice: Sajra Hamurović (Krivaja), Amna Pidro (RTB-BOR), Milica Kondić (Dubica), Ružica Šikić (Borac BL), Dragica Gligorević (Mira Prijedor), Ajla Čajić (Hadžići), Elena Cipetić (Katarina), Melisa Lerić (Katarina), Barbara Karačić (Grude), Ina Džidić (Grude), Hena Ridžal (Krivaja), Hana Bečirhodžić (Kumanovo; S: Makedonija), Slađana Andrić (Goražde), Milada Trbonja (Katarina), Samra Fejzić (Hadžići), Milana Railić (Borac), Karla Lovrić (Grude), Alena Latifović (Krivaja).

Stručni štab uz selektorku Sanju Bajgorić čini i trenerica Bojana Pralica.

Kompletan raspored naše reprezentacije:

Sjeverna Makedonija – Bosna i Hercegovine | 10.7. | 20:30

Bosna i Hercegovina – Nizozemska | 11.7. | 20:30

Kosovo – Bosna i Hercegovina | 12.7. | 18:00

Farska Ostrva – Bosna i Hercegovine | 14.7. | 18:00

Promo

Top Komentari

Famoza
Ovo pustili zbog naroda jedno 2 okupljanja, poslije nista, gdje su muske selekcije
0 0
user1597698961
Gdje je cura erna iz bihaca,,cura zaintetesovala evropljane zbog rekorda
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi