Italijani oduševljeni kada su vidjeli ko je izašao iz aviona po dolasku u London

Nije mogao da propusti finale

Italijani oduševljeni kada su vidjeli ko je izašao iz aviona po dolasku u London

E. Čaušević

Reprezentacija Italije sutra igra protiv Engleske finale Evropskog prvenstva.

Ljubitelji fudbala mogli su uživati u fantastičnim mečevima na Evropskom prvenstvu, ali nažalost sutra se spušta zavjesa na ovo takmičenje okršajem Italije i Engleske u finalu.

Finale Evropskog prvenstva igra se na Wembleyju u Londonu što je sigurno prednost za Engleze koji igraju na svom terenu. No, sigurno je da će i Italijani imati podršku svojih navijača kao što je bio slučaj u polufinalu protiv Španije.

Sigurno da je za Italiju veliki udarac što Leonardo Spinazzola neće igrati ni u finalu nakon što je doživio tešku povredu u četvrtfinalu protiv Belgije.

Spinazzola je bio ponajbolji igrač Azzurra na Evropskom prvenstvu, ali njegova bajka završena je na najgori način nakon što je doživio tešku povredu.

Ovaj fudbaler je povrijedio ahilovu tetivu zbog čega je morao na operaciju, te ga čeka najmanje šest mjeseci oporavka. Spinazzola je u suzama napustio teren protiv Belgije jer je i sam bio svjestan da je to za njega kraj na Euru.

Oglasi

Spinazzola je iz svog doma pratio utakmicu protiv Španije jer su mu doktori savjetovali da nakon operacije mora odmarati nekoliko sedmica, a zatim početi proces oporavka.

Međutim, jasno je da Spinazzola jednostavno nije mogao da odoli i odučio je danas doputovati s ekipom u London, te će s tribina stadiona Wembley pratiti finalnu utakmicu.

Dolazak Spinazzole oduševio je italijansku javnost i mnogi se nadaju da će on na kraju s ekipom proslaviti osvajanje Evropskog prvenstva.

Potražite više informacija na temu EURO 2020:

Također, poznate su i kvote za sutrašnji finalni meč koje su poprilično izjednačene. Inače bi Italijani bili favoriti, ali pošto Englezi igraju na svom terenu jasno je da imaju blagu prednost.

Kvote za sutrašnji meč Italije i Engleske možete pogledati u bogatoj ponudi kladionice MOZZART i to OVDJE.

Top Komentari

anes3000
Ja razumijem da zivite od reklama ali da li ste culi za prodakt plejsment i lijepo ubacivanje reklame u tekst a ne vi ubacite isto na radiu ide pjesma oa se prekida sa kila paprika 2 marke...
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi