Davud Čičak pojačao napad FK Rudar
Čičak je prošle sezone zajedno sa Mahmutovićem i Kolićem predvodio napad Čelika u pohodu na prvo mjesto i plasman u viši rang

Bivši napadač Čelika narednu sezonu u zeleno-crnom dresu

Davud Čičak pojačao napad FK Rudar · Zvanično

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Fudbaleri Rudara iz Kaknja i naredne sezone žele da budu u samom vrhu 1.lige FBiH. Kakanjci su dobili i novo rukovodstvo kluba, koje želi da se klub ustabili, te napreduje u svakom smislu u narednom periodu.

Igrački kadar nije doživio puno promjena u odnosu na prošlu sezonu, većina prvotimaca i onih koji su imali visoku minutažu osim Hrelje i Sivca, ostali su u klubu, dok su angažovani i neki novi igrači.

Danas je klub zvanično doveo još jednog mladog ofanzivca, riječ je o 20-godišnjem napadaču Davudu Čičku, koji je prošlu sezonu igrao za Čelik, te je svojim igrama i golovima pomogao klubu s Bilinog polja da izbore promociju u viši rang.

Čičak je prošao sve omladinske kategorije Čelika, nastupao i za seniore, a naredne sezone svoju sreću će okušati u Rudaru iz Kaknja, gdje će u napadu imati podršku još jednog bivšeg igrača iz Čelika, Emira Karalića, koji je i prošle sezone nosio dres Rudara.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Kakanjci novu sezonu u 1.ligi FBiH otvaraju u subotu na svome stadion, a protivnik će im biti ekipa GOŠK-a.

Promo

Top Komentari

Adriano
Dobrodošao!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi