Igrači Slobode će zaigrati protiv Sarajeva u novim dresovima

Igrači Slobode će zaigrati protiv Sarajeva u novim dresovima

E. Škorić

FK Sloboda će u subotu od 19 sati na Tušnju u možda najuzbudljivijoj utakmici kola ugostiti Sarajevo.

Tuzlaci su vodeći tim na tabeli s 13 bodova i nakon pet utakmica imaju skor od četiri pobjede i jednog remija. Sjajan niz žele da nastave i sutra kada im u goste dolazi Sarajevo.

Imaće domaćini itekako motiva protiv Sarajeva, posebno ih raduje što će imati podršku s tribina, a također igrači će zaigrati u novom kompletu dresova.

Na novom specijalno dizajniranom ruhu mogu se primijetiti simbolični detalji kroz koje je zadržan dašak prošlosti i prepoznatljivosti, ali i novi koji predstavljaju borbu i požrtvovanost igrača te kontinuitet i dušu Slobode.

Nove garniture dresova su u prepoznatljivoj crveno – crnoj boji za domaće i bijelo - zlatnoj za gostujuće utakmice, ali sa novim dizajnom za prvotimce sa Tušnja.

Dresovi su rađeni po specijalnoj narudžbi sa tehničkim sponzorom LEGEA iz Italije, i sadrže mnoštvo detalja. Od grba i imena Slobode unutar kragne do godine osnivanja kluba na leđima, po prvi puta su specijalno urađene i etikete koje potvrđuju njihovu autentičnost kao oficijelnih dresova.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Uz to, neizostavan motiv je i molekula soli na boku za ekipu iz Tuzle. Imena i brojevi fudbalera ispisani su identičnom zlatnom bojom koja krasi grb kluba. Dresovi u kojima će naši igrači zablistati na Tušnju nastavljaju stogodišnju tradiciju crveno – crne kombinacije, ali uz posebnu ''fierce” crvenu’’ boju koja u prevodu sa engleskog znači “neustrašiva’’.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Stanley
Ružan ko komunjara
6 12
FRLegioen
Dobra Sloboda!Zizovic je pokazao da je odlican trener,izvlaci maksimum iz ove ekipe!Zasluzili su ljudi da ih podrzite,napunite Tusanj.Pozdrav iz crno crvene Zenice
8 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi