Prve glavobolje Tuchela sa Marinom: Dovodi mu igrača od 90 miliona kojeg Nijemac više ne želi
Foto - EPA

Želi završiti još jedan transfer

Prve glavobolje Tuchela sa Marinom: Dovodi mu igrača od 90 miliona kojeg Nijemac više ne želi

M. Šljivak

Direktorica Chelseaja Marina Granovskaia navodno je zadala ozbiljne glavobolje menadžeru kluba Thomasu Tuchelu.

Ova 46-godišnja Ruskinja radi zaista fenomenalan direktorski posao. Transferi Chelseaja to pokazuju, a sada je lijepa Marina krenula i po realizaciju još jednog velikog posla.

Francuski fudbaler Jules Kounde iz Seville dugo je meta Plavaca. Granovskaia je spremna da završi ovaj transfer koji bi tim sa Stamford Bridgea mogao koštati i do 90 miliona eura, ali Tuchel ga ne želi u svom timu.

Njemački stručnjak odustao je od angažovanja Koundea. On je impresioniran onim što pokazuje mladi Trevoh Chalobah i smatra da mu Kounde nije potreban.

Marina ne dijeli njegovo mišljenje. Ona je odlučila da završi i ovaj posao i 22-godišnji defanzivac bi lako mogao završiti u redovima aktuelnog prvaka Evrope.

Ovo je prvi 'sukob' između direktorice i Tuchela i ostaje nam da vidimo kako će se ovaj slučaj završiti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Jules Kounde je već dvije sezone jedan od najboljih defanzivaca La Lige, a svojim igrama je privukao veliku pažnju na sebe.

Sevilla ga je spremna prodati i u narednim danima bi se mogao završiti veliki transfer sa Chelseajem.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dragan_B
Lijepa Marina hahahaha
2 0
user1614932756
Voli mlada trosit lovu
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi