Edin Džeko danas otvara novi restoran u Dubrovniku: "Ovdje se uvijek osjećam kao kod kuće"

Pokreće novi biznis

Edin Džeko danas otvara novi restoran u Dubrovniku: "Ovdje se uvijek osjećam kao kod kuće"

E. Čaušević

Najbolji bh. fudbaler Edin Džeko odlučio je pokrenuti novi biznis u Dubrovniku.

Džeko je prije nekoliko godina s prijetenjem Mihom Obradovićem odlučio da uplovi u ugostiteljske vode jer je otvorio kafić koji se nalazi u Lapadskim dvorima.

Bh. napadač je itekako vezan za Dubrovnik jer je prije šest godina kupio vilu u ovom gradu, te većinu svog odmora provodi u Hrvatskoj.

Džeko je odlučio da proširi svoj biznis jer će večeras zvanično otvoriti novi restoran pod imenom "EZZA".

Novi napadač Intera otkrio je da ima novog partnera i da je riječ o njegovom prijatelju Arminu Hadžići koji također već ima nekoliko ugostiteljskih objekada u Sarajevu, Dubrovniku i Zagrebu.

Džeko je na Instagramu najavio veliko otvaranje večeras svog novog restorana, a mnogi očekuju da će i on biti u Dubrovniku kako bi upriličio ovu ceremoniju.

"Dubrovnik je mjesto gdje se uvijek osjećam kao kod kuće i gdje provodim ljetne odmore sa svojom porodicom. Zbog toga sam želio da napravim restoran koji će se razlikovati od svih ostalih, a sve to je za one koji love Dubrovnik kao ja", poručio je Džeko i dodao.

"Imao sam sreću da upoznam Armina Hadžića koji je moj biznis partner i koji dijeli istu strast prema ovom poslu kao i ja. Nakon nekoliko mjeseci velikih pripremada sve izgleda savršeno konaćno je EZZA spreman za otvorenje".

Top Komentari

pjanke.sa
Pa ovom nadri-novinaru stamparska greska u svakom pasusu!!! Pa jeste li vise normalni idioti nesposobni!!!
7 1
Kugla
Puno je ljepse otvoriti restoran u Hrvatskoj nego u Bosni
3 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi