Otpisani Pjanić drugi najplaćeniji fudbaler Barcelone
Foto - Instagram

Koeman ne računa na njega

Otpisani Pjanić drugi najplaćeniji fudbaler Barcelone

M. Šljivak

Miralem Pjanić nije uspio da nađe novi klub u ljetnom prelaznom roku.

Iako se bh. veznjak povezivao sa brojnim timovima, posebno sa torinskim Juventusom, do transfera nije došlo i Pjanić je ostao član Barcelone.

Kod Ronalda Koemana šansu za igru sigurno neće dobiti. List Sport piše da je iskusni veznjak otpisan, baš kao Samuel Umtiti i Riqui Puig.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CSAUEVfskv2/[/instagram]

Ono što je interesantno je to da je Pjanić trenutno drugi najplaćeniji fudbaler Barcelone.

Bh. veznjak zarađuje godišnje preko osam miliona eura neto. Ukupni izdaci Barcelone za njega su preko 16 miliona i samo je Philippe Coutinho plaćeniji od njega u klubu.

Brazilca katalonski klub plaća nešto više od 12 miliona eura neto po sezoni, ali za razliku od Pjanića on je dobio novu šansu u klubu i Ronald Koeman će računati na njegove usluge.

Potražite više informacija na temu La Liga:

[instagram]https://www.instagram.com/p/CPGfo6XpRmu/[/instagram]

Barcelona se ovog ljeta riješila brojnih velikih ugovora. Otišli su uvjerljivo najplaćeniji fudbaleri Lionel Messi i Antoine Griezmann, a smanjenje plate su dogovorile klupske legende Gerard Pique, Sergio Busquets i Jordi Alba.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

elvir_86
Presto pisat Čauševuć , počeo Šljivak pisat o Pjaniću .. U njih dvojice , i opčenito na ovom portalu je udarna vijest svakodnebnice PJANIĆ I BARSA Poštujem Pjanića , naš je , al brate previše se o njemu piše , popustite malo .
14 1
istok24
"Kod Ronalda Koemana šansu za igru sigurno neće dobiti" -na početku teksta. "...Ronald Koeman će računati na njegove usluge".- na kraju teksta Ima logike
2 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi