Svima je pao kamen sa srca nakon što se Kolašinac oglasio na Instagramu

Nije teže povrijeđen

Svima je pao kamen sa srca nakon što se Kolašinac oglasio na Instagramu

E. Čaušević

Reprezentacija Bosne i Hercegovine u srijedu je remizirala u gostima protiv Francuske (1:1) u meču kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Zmajevi su odigrali odličnu utakmicu u Strasbourgu i zasluženo su osvojili bod iako smo imali prednost na ovoj utakmici kada je Edin Džeko postigao sjajan pogodak u 36. minuti.

Međutim, samo četiri minute kasnije domaći tim je poravnao uz dosta sreće, a pogodak je postigao Antoine Griezmann.

Posao Zmajevima olakšan je bio u 51. minuti meča kada je Jules Kounde dobio direktan crveni karton zbog žestokog prekršaja. Kounde je žestoko faulirao Seada Kolašinca, a sudija mu je nakon što je uz pomoć VAR-a pogledao snimak dao crveni karton.

Nažalost, Kolašinac je morao da napusti igru jer je bilo jasno da je primio ozbiljan udarac, a mnogi su se prepali da je riječ o nekoj težoj povredi.

Međutim, Kolašinac je oduševio danas sve na Instagramu porukom da se radi o lakšoj povredi i da se dobro osjeća.

"Hvala Bogu dobro sam i nije u pitanju ništa ozbiljno", poručio je Kolašinac na Instagramu.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

[instagram]https://www.instagram.com/p/CTW_-quDm6L/[/instagram]

Kolašinac sigurno sutra neće igrati prijateljski meč protiv Kuvajta, ali kako stvari stoje trebao bi biti spreman za utorak kada naš tim u Zenici igra protiv selekcije Kazahstana.

Promo

Top Komentari

mujaga13
Hvala Allahu dragom da nije nista ozbiljno kako je izgledalo dobro je proslo
7 0
BogatiDijasporac
Nas sandzacki tenk je spreman pregaziti Borata i kompaniju. Naprijed ZMAJEVI :)))
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi