Prsata plavuša sa US Opena mogla bi vrlo lako steći veliku popularnost

Kamere je rado "hvataju"

Prsata plavuša sa US Opena mogla bi vrlo lako steći veliku popularnost

E. Škorić

Jedna nepoznata plava djevojka mogla bi steći veliku popularnost nakon što ju je "uhvatila" kamera tokom jednog meča na posljednjem Grand Slamu sezone.

Uočena je na tribinama tokom meča kako drži pivo, a kada je shvatila da je "u kadru", odlučila je da eksira čašu piva, zbog čega je dobila velike ovacije.

Inače, neimenovana djevojka bila je u društvu muškarca, a u dva navrata je uradila istu stvar, pa za očekivati je da uskoro postane i poznato lice kada novinari iskopaju informacije o tome ko je i čime se bavi.

Mnogi su je već proglasili "nasljednicom Pamele Anderson". Teško da može do tih visina uspjeha i slave, ali na dobrom je putu...

Top Komentari

user1597698961
To je taj ,,zapad" gdje je normalno da pred milinun ljudi se ispija piva,a nije normalno da se uspostavi vjera u odredjenoj drzavi.
5 12
Zulfikar
Nista groznije od djevojke koja cuga pivo, pogotovo jos ako je iz flase.
10 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi