Barcelona ostala bez najbogatijeg igrača

Problemi za Blaugranu

Barcelona ostala bez najbogatijeg igrača

A. Čaušević

Loša vijest stigla je za Barcelonu čiji je meč 3. kola La Lige protiv Seville pomjeren za drugi termin koji će biti naknadno određen. 

Ronald Komean u naredna tri do četiri mjeseca neće moći računati na Martina Braithwaitea, pokazali su pregledi obavljeni u nedjelju.

U ponedjeljak će biti donesena konačna odluka o tretmanu liječenja, ali ne isključuje se mogućnost da danski reprezentativac ode na operaciju.

Braithwaite ima ozbiljnih problema s koljenom. U Barceloni su odbili dati više detalja osim da napadač ima ljekarske preglede.

Ovaj 30-godišnjak se povrijedio u ligaškom meču protiv Getafea i nije odgovorio na reprezentativne pozive kako bi bio spreman za Ligu prvaka, međutim ispostavilo se da ga čeka duža pauza.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Dembele, Sergio Aguero i Ansu Fati su od ranije povrijeđeni. Posljednji je veoma blizu povratka na teren, ali sigurno neće igrati protiv Bayerna u utorak.

Inače, Braithwaite je trenutno najbogatiji fudbaler u Barcelonijoj svlačionici zahvaljujući uspješnom porodičnom poslu s nekretninama. Njegovo bogatsvo se procjenjuje na 250 miliona eura.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

IMPERATOR
Kakve veze konjino zatucana ima njegovo bogatstvo sa povredom ili neigranjem? Nevjerovatno koji mentalni sklop dragi Čauševiću!
11 1
Mirsad1705
Dok jednom ne omrkne drugom ne osvane - najbogatiji ili najsiromašniji igrač, ne bitno, ali definitivno najslabiji centarfor u cijelog La ligi. Povredom će Brajtvajt definitivno pojačati Blau granu!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi