PSG-ove zvijezde su danas "ugašene"

Prvi poraz Parižana

PSG-ove zvijezde su danas "ugašene"

E. Škorić
Teme:

PSG je doživio prvi poraz u Ligue 1 ove sezone, pošto je Rennes slavio s 2:0 pred svojim navijačima.

Nakon osam uzastopnih pobjeda u Ligi 1, PSG je danas razočarao. Iako su od početka igrali Kylian Mbappe, Lionel Messi i Neymar, gostima to nije pomoglo da izvuku barem bod na gostovanju u Rennesu.

Serija promašaja Parižana u prvom dijelu kažnjena je neposredno prije odlaska na odmor, pošto je Laborde matirao Donnarummu.

Samo što je počelo drugo poluvrijeme, Tait na asistenciju danas posebno razigranog Labordea povećava vodstvo 2:0.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

U 68. minuti Mbappe uspijeva zatresti mrežu domaćina, ali je VAR provjerom ustanovljeno da je bio u ofsajdu. Ušao je kasnije i Icardi, ali jednostavno PSG nije danas bio na nivou i nije zaslužio da ostvari bolji rezultat.

I pored ovog poraza PSG će ostati uvjerljivo prvi sa 24 boda, dok je Rennes sedmoplasirani sa 12 bodova.

Top Komentari

Eno30
Psg moze da se igra u svojoj ligi da im poklanja bodove da prodaje za kladionice i opet su ubjedljivo prvi. Ovo veliko igraci kao Messi, Neymar, Mbape ne znam kakvu oni motivaciju imaju protiv ovih nekih ekipa. Ova danasnja utakmica igrali su opusteno bez neke motivacije ili su odigrali za sportsku. A uzmu city sa 2 nula ipak liga prvaka city jak klub i on im je jaka motivacija. Ja mislim da je u PSG previse zvijezdi i to nije dobro, kad uzmemo jednog Bajerna uvjek su motivisani bilo to slab klub ili njihov rival Dortmund ljudi kantaju trpaju golove
8 1
miki30
Joj ekipe jbt, kako vi kažete protivnicima se ledi krv u žilama. Ovo je cirkus od ekipe.
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi