Ibričić i Amra Džeko proslavili zajedno rođendane, a Dijamant se baš opustio i zapjevao

Slavlje u Ljubljani

Ibričić i Amra Džeko proslavili zajedno rođendane, a Dijamant se baš opustio i zapjevao

E. Čaušević

Bivši bh. reprezentativac Senijad Ibričić prije nekoliko dana proslavio je svoj 36. rođendan, te je odlučio napraviti slavlje u Ljubljani za porodicu i prijatelje.

Zanimljivo je da su Ibričić i Amra Džeko odlučili zajedno da organizuju rođendansko slavlje jer je i supruga napadača Intera prije nekoliko dana proslavila svoj 37. rođendan.

Nakon što je Džeko oduševio sve svojom igrom protiv Sassuola odlučio je s porodicom da otputuje u Ljubljanu gdje se sinoć malo opustio i zapjevao u svom društvu.

[streamable]https://streamable.com/1c25ya[/streamable]

Na rođendanu je, između ostalih, pjevao bh. pjevač Adnan Nezirov, a na Instagramu možete vidjeti atmosferu koja je vladala na sinoćnjem slavlju.

[streamable]https://streamable.com/geqxi1[/streamable]

Džeko je pred reprezentativno okupljanje dobio vremena da se malo odmori i opusti što je sigurno zaslužio nakon sjajnih igara u dresu Intera.

[streamable]https://streamable.com/5wb6bc[/streamable]

[streamable]https://streamable.com/wewqhq[/streamable]

Promo

Top Komentari

Bhf111
Kako me nerviraju ljudi u komentarima koji pisu da je ovo neko seljacenje. Svako ima vrstu muzike koju slusa, svako ima nacin na koji se opusta, lik ima pare moze kako hoce ali opet slusa ono nase
15 0
BigBabo
Zive seljacine!
2 14

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi