Elvedina Muzaferija novac za takmičenja skuplja fundraising kampanjom
Foto - SportSport.ba

Pomozimo najboljoj bh. skijašici da nas kvalitetno predstavi na Olimpijadi

Elvedina Muzaferija novac za takmičenja skuplja fundraising kampanjom

M. Šljivak

Najbolja bh. skijašica Elvedina Muzaferija počela je pripreme za novu sezonu.

Ova 22-godišnjakinja predstavljat će Bosnu i Hercegovinu i na Olimpijskim igrama u Pekingu, a kao i većina bh. sportista i ona se suočava sa finansijskim problemima.

Niko iz državnih institucija, osim Kantona Sarajevo, ne pomaže našoj najboljoj skijašici, pa se ona okrenula drugim rješenjima.

Ona je pokrenula fundraising kampanju. Cilj je da se skupi 30.000 eura koje bi joj pomogle da se što bolje spremi za nov sezonu i Olimpijske igre.

Na stranici makeachamp.com Muzaferija je istakla da joj je za sezonu potrebno između 40 i 50 hiljada eura i ovo je bio jedini način da prikupi barem jedan dio novca.

Muzaferiju prije odlaska u Peking čekaju izazovi u Svjetskom kupu.

Promo

Top Komentari

King_Kenny
...i sta treba,da bacimo 50 hiljada eura cisto da ona ode malo na OI,fino se provede i zauzme 47. mjesto???...ako nisi talentovana i ako nemas rezultate,mijenjaj zanimanje ili nadji bogatog muza da finansira tvoje hirove...
4 6
Baboisback
Ovoj djevojci treba omoguciti da nas dostojno predstavlja na olinpijskim igrama. Ja sam dao koliko trenutno mogu. Dijelite ovo na drustvenim mrezama.
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi