Ibrahimović otkrio svoju jedinu tajnu bez koje postaje slabić

Nedavno proslavio 40. rođendan

Ibrahimović otkrio svoju jedinu tajnu bez koje postaje slabić

A. Čaušević

Ibrahimović je fantastičan fudbaler, međutim mnogi mu zamjeraju zbog njegove prepotentosti koju često ističe prilikom izjava. 

Šveđanin bh. korijena za sebe ima običaj reći da ima nadnaraven sposobnosti, a nije mu ni strana pojava da se poredi s bogom.

U rođendanskom razgovoru za zvaničnu stranu Milana, popularni Ibra je otkrio svoju jedinu tajnu bez koje ne bi bio isti fudbaler.

"Nemam tajni, možda postoji jedna. Moja snaga je u mojoj kosi. Ako mi je odsječete kosu onda postajem slab kao Samson.

Ibrahimović već duže od 15-ak godina igra s dugom kosom. Posljednji put se na kratko ošišao još dok je nastupao za Juventus. Bilo je to 2006. godine.

Prema predanju iz Biblije,svete knjige kod kršćana stoji, da je Samson bio nacir i da mu je dana neizmjerna snaga da mu pomogne protiv neprijatelja i omogući mu da izvrši nadljudske podvige, uključujući ubijajući lava golim rukama i masakrirajući čitavu vojsku Filistejaca koristeći samo čeljusnu kost magarca.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Međutim, ako bi se Samsonova ošišala duga kosa , tada bi se prekršio njegov zazir iz Nazirita i izgubio bi snagu.

Inače, Ibrahimović se ove sezone nije nadigrao, već je propustio 984 minute u svim takmičenjima što je približno 11 utakmica. Na teren bi se trebao vratiti poslije reprezentativne pauze.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zajid08
Hehe, covjek misli da je super-heroj. Ali je igracina, sto jest, jest...
4 0
emanuelmacron
vidi se da je porijeklo,balkansko, inace evropljani misle da taj dio evrope nije dorasto njihovom nivou,e vjerovatno Ibra misli ko vas ****,sto vam reknem vi ce te povjerovati u to ,glupi evropljani,i to mu prolazi.
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti