Petev odabrao Zmajeve

BiH gostuje Kazahstanu

Petev odabrao Zmajeve

M. Šljivak

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine od 15 sati igra meč kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo protiv Kazahstana.

Na Astana Areni u Nur-Sultanu Zmajeve čeka veoma težak izazov, a selektor Ivaylo Petev odabrao je ekipu za ovaj meč.

Od prve minute za selekciju BiH će nastupiti:

Šehić, Ćivić, Kovačević, Ahmedhodžić, Kolašinac, Stevanović, Gojak, Hadžiahmetović, Cimirot, Prevljak, Džeko.

Kazahstan nastupa u ovom sastavu:  Pokatilov, Bytsrov, Maly, Alip, Vorgovskly, Logvinenko, Kuat, Shomko, Zaintdinov, Zhukov, Schetkin.

Sudije ovog meča dolaze iz Italije. Glavni sudija je Davide Massa, a pomoćnici su mu Fabio Preti i Stefano Alassio. Četvrti sudija je Daniele Chiffi.

U VAR sobi je još jedno dobro poznato ime. To je Fabio Maresca, dok će mu u pregledu snimaka pomagati Mauro Vivenzi.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

I kladionice širom svijeta vide BiH kao favorita, a MaxBet vam donosi zaista veliku ponudu samo za ovaj meč. Kliknite OVDJE i pogledajte ponudu.

Također, MaxBet pratite na Instagram i Facebook profilima.

Top Komentari

King_Kenny
...sudija je Italijan,to nije lose,ipak nas Dzeko ima veliki ugled u njihovoj ligi,ako nista ocekujem bar posteno sudjenje...patriota sam i pratim reprezentaciju od 1996. godine,tako da cu morati navijati za BiH,uprkos svemu sto se desava u savezu...rekao sam 100 puta da ih necu vise gledati i da mi je svejedno,ali ipak jedna je domovina...ova djubrad ce kad tad otici iz saveza ili pokrepati,ali BiH ostaje i opstaje...ovi svakako nemaju obraza i morala da odu dok im mandat ne istekne pa makar mi gubili svaku po 10:0...zao mi je samo sto ljudi iz BH fudbala koji mogu to da promijene i poprave situaciju u BH fudbalu ne zele nista da urade nego sute i gledaju.
37 1
Hordas_Aristotel
Demirović, Gazibegović??
17 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti