Hirošev prvijenac je gol karijere: Bh. veznjak je skinuo paučinu iz teške pozicije

Fantastičan pogodak

Hirošev prvijenac je gol karijere: Bh. veznjak je skinuo paučinu iz teške pozicije

A. Čaušević

Amer Hiroš je konačno postigao svoj prvijenac u dresu Osijeka.

Hiroš već nekoliko utakmica igra u startnoj postavi Osijeka, a svoj prvi gol u dresu hrvatskog prvoligaša je zabio na gostovanju u Slaven Belupu.

Bivši igrač Mladosti iz Doboja kod Kaknja je uzeo loptu kod gol-linije, ušao malo u sredinu te snažno šutirao u suprotni ugao.

Lopta je na kraju završila pod samom prečkom za veliko oduševljenje kako Hiroša tako i njegovih saigrača, ali i trenera Bjelice na klupi. Majsotriju pogledajte ovdje.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Inače, 25-godišnjaku je ovo 16. nastup u dresu Osijeka. Da je birao teško da bi mogao izabrati ljepši način za svoj prvi gol.

Susret je završen pobjedom Osijeka 0:2, a Hiroš je zamijenjen u 71. minuti. S ova tri boda Osiječani su se izjednačili na vrhu tabele s prvoplasiranom Rijekom. 

Promo

Top Komentari

19211921
Majstor!
6 1
Realist
I onda neko kaze da u bh ligi nema igraca za reprezentaciju. Hiros Stevanovic su jednako dobro igrali u mladosti i zelji kako igraju sada.
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi