Sablićeva budućnost zavisi od stava budućeg sportskog direktora FK Sarajevo?

Burno je na Koševu poslije remija sa Rudarom

Sablićeva budućnost zavisi od stava budućeg sportskog direktora FK Sarajevo?

S. Mlaćo
Navijači Sarajeva razočarani su napustili stadion poslije remija sa Rudarom iz Prijedora (1:1).

Mnogo se govori o eventualnom odlasku sa klupe šefa struke Gorana Sablića koji je poslije meča kazao da neće dati ostavku, te da problem nije u njemu.

Kako nezvanično saznajemo Sablićeva budućnost zavisi od stava budućeg sportskog direktora Sarajeva.

Na Koševu su u potrazi za sportskim direktorom, a glavni kandidat je Ivan Kepčija.

Tek kada Kepčija ili neki drugi kandidat bude imenovan, odlučivat će se o sudbini Sablića kojeg su navijači sinoć žestoko vrijeđali.

"Razumijem publiku, pogotovo sam razumio nakon Ljubića. Nakon večerašnjeg izdanja me nije stid i sramota. Neko je možda mislio da će ova ekipa da leti sa novim vlasnikom... To sam rekao, a to nikoga ne interesuje. Treba to istrpiti do zime, a već sam vlasniku rekao da dajem mandat na raspolaganje. Bio sam tu kada vas je bilo dvoje, a ne petnaest. Malo realnosti treba, poslije Ljubića smo zaslužili šamarčinu, ali večeras ne. Tražio sam malo realnosti, malo podrške navijača... Ovo je tranzicijska godina, rekao sam to. Neću otići jer sam četiri mjeseca ovdje jeo, da ne kažem šta sam jeo i šta sam živio za ovaj klub“, kazao je Sablić jučer poslije meča.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sarajevo je trenutno na četvrtoj poziciji, a u narednom kolu gostuje Radniku iz Bijeljine koji se 'probudio' nakon odlaska sa klupe Vlade Jagodića.

Bijeljinci su danas savladali Velež 2:1.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mackintosh
Svi kolektivne ostavke, raspustanje igrackog kadra, klub se seli kod amidje u Maleziju i mirna Bosna. Klub je u vlasnistvu Malezana, posteno je da se tamo i vrati. Svakom svoje, vlasniku njegovo.
1 11
mufidmemija1992
Trebalo bi ovog ispalit sa mjesta trenera i dovest Vladu Jagodica,to je jedino rijesenje.Jagodic je iskusan i talentovan trener.
3 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi