Vrhunac cirkusa u bh. fudbalu: Sudija naredio da se igra po lokvama vode kako ne bi izgubio dnevnicu
FOTO: NK Slaven Živinice/facebook

NK Slaven se oglasio saopštenjem

Vrhunac cirkusa u bh. fudbalu: Sudija naredio da se igra po lokvama vode kako ne bi izgubio dnevnicu

H. Zilić

Čini se da cirkus u bh. fudbalu lagano dostiže vrhunac.

Utakmica Slavena iz Živinica i Mladost iz Malešića (0:2) odigrana je u nevjerovatnim uslovima na terenu koji je bio natopljen vodom nakon obilnih padavina u našoj zemlji koje su izazvale poplave u većem dijelu države.

Zdravlje igrača, povrede nisu bitne, bitni su lični interesi, čemu svjedoči i saopštenje NK Slaven.

"Glavni sudija Juraj Kovčić dao je zeleno svjetlo za igranje današnje utakmice. Na slikama koje smo objavili sami možete vidjeti kakav je teren bio i uslovi. Naše mišljenje - utakmica je trebala biti otkazana i da se pronađe novi termin.

ZA KOGA SE IGRA FUDBAL? 🤮⚠️ Glavni sudija Juraj Kovčić dao je zeleno svjetlo za igranje današnje utakmice. Na slikama...

Posted by NK Slaven Živinice on Saturday, November 6, 2021

Srećom niko od igrača nije povrijeđen. Sramotno suđenje i glavnog sudije gdje dva čista penala nije svirao za našu ekipu.

Jedino ova utakmica igrana je po ovim uslovima, dok su sve ostale prekinute.. kao npr utakmica u Kalesiji.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Prije utakmice jedan od pomoćnih sudija rekao je kako nema uslova za igru, dok je glavni sudija Juraj Kovčić rekao da može se igrati kako ne bi izgubio dnevnicu za danas jer je došao iz Odžaka.

Ovo više nema smisla, dok drugi odgađaju i dirikuju sebi termine naši momci se kupaju u blatu i vodi", stoji u saopštenju kluba iz Živinica.

Top Komentari

think
Zahvaljujući lokalnim kabadahijama i njihovim sinovima koji moraju igrati Slaven se i nalazi tu gdje se i nalazi.. na godinu idu u 1. Kantonalnu lagano..
3 1
Malmi_Suomi
@Vrbaski ovako peče ćevape pored puta -)))
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi