Očekivana 'žrtva': Xavi izrekao prvu kaznu u Barceloni!
Foto - Barcelona

Francuz prvi zabrljao

Očekivana 'žrtva': Xavi izrekao prvu kaznu u Barceloni!

M. Šljivak

Xavi Hernandez (41) postavio je poprilično rigorozna pravila za fudbalere po preuzimanju trenerskog mjesta.

Legendarni fudbaler želi unijeti istinski profesionalizam unutar tima i očigledno smatra da ga nisu imali dovoljno u prethodnom periodu.

Neozbiljan pristup obavezama u klubu danas je donio i prvu kaznu, a 'žrtva' je postao francuski fudbaler Ousmane Dembele.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CWD58CIog9J/[/instagram]

Francuz se jutros nije pojavio na vrijeme u trening-centru. Došao je sa zakašnjenjem od tri minute i to će ga koštati.

Protiv Dembela je pokrenut disciplinski postupak jer je došao u 8:33 umjesto u 8:30 i vjerovatno mu slijedi novčana kazna.

Oglasi

Dembele je i ranije imao problema sa disciplinom u klubu. Često je obaveze shvatao poprilično lagano i znao je biti kažnjen od strane kluba.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CWDiIjCIiqB/[/instagram]

Francuski fudbaler u prethodnom periodu nije bio u akciji zbog povreda koje su mu se dešavale i sa kojima je imao dosta problema u proteklim godinama.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Skupocjeno pojačanje Barcelone iz 2017. godine od 145 miliona eura nije na Camp Nou pokazalo gotovo ništa i povrede su ga uništile.

Dembele je odigrao ukupno 119 utakmica za katalonskog velikana i postigao je 30 golova.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...hajde popustite malo sa Xavijem zivi bili...kad se uhvatite necega ne znate stati,nemate granicu...stvarno nema smisla po 5 vijesti dnevno o njemu,smarate opasno.
6 1
KB9
Hahahhahhahhahhahhhahha
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi