Samo da mu EA Sports ne uništi karijeru: 21-godišnji napadač je ubjedljivo najgori igrač na FIFA 22

Ništa ga ne krasi

Samo da mu EA Sports ne uništi karijeru: 21-godišnji napadač je ubjedljivo najgori igrač na FIFA 22

E. Škorić
Teme:

Svake godine svi mediji pišu o najboljim igračima svijeta i njihovim ocjenama u FIFA-i 22. No, niko se nikada nije zapitao odakle dolazi najgori igrač u igrici.

Kada nabavite novu FIFA-u uglavnom birate najbolje timove i pratite ocjene najboljih igrača. U novom izdanju EA Sportsove igre najviše se nekako prate Mbappe, Haaland, naravno Ronaldo i Messi, no jeste li se možda zapitali koji je to igrač najgori?!

Najnižu ocjenu u FIFA 22 ima 21-godišnji Darren Collins. Ira, centarfor, igra za klub Sligo Rovers, koji se jasno takmiči u irskoj Premier ligi.

I odmah da napomenemo da to što je mladi Darren najlošiji igrač na FIFA 22 uopšte ne znači da se trenutno radi o najgorem igraču današnjice.

Prema njegovoj karti, jasno je da ga ne krasni brzina iako igra i na poziciji krila, ima izuzetno niske ocjene za završnicu, kao i za primanje lopte, a njegova ukupna ocjena na igri je 47.

Sigurno mladom napadaču neće dobro doći za razvoj karijere činjenica da ga EA Sports smatra najgorim, ali to može da mu bude samo dodatni motiv za nastavak i da se još više bori. Tek mu je 21 godina, možda jednog dana bude imao ocjenu na FIFA-i poput velikih zvijezda iz najvećih timova...

FIFA 22 je izašla početkom oktobra ove godine i uveliko se igra širom svijeta. 

Top Komentari

Hare
Kako igra na poziciji krila, a na kartici pise "st"?
6 0
Bosanac_sam
Djeco kupajte se i nek vam je garderoba uvijek cista,kad neke ljude gledam i kako im se drugi smiju, zalosno nemojte puno vremena trosit na igrice i komentare, bolje svoje vrjeme trosite s curama i sportom hihi
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije