Koronavirus "pokosio" Crnogorce pred meč s Turskom

Još jedan slučaj

Koronavirus "pokosio" Crnogorce pred meč s Turskom

E. Škorić

Novi problemi za Crnu Goru pred utakmicu s Turskom.

Crna Gora večeras dočekuje Tursku, kojoj je neophodan remi ili pobjeda za baraž u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Crnogorci su bez trojice važnih igrača uspjeli da se vrate od 0:2 na 2:2 protiv Nizozemske prije nekoliko dana, a sada će pokušati da zaustave i Tursku iako su dodatno oslabljeni.

Naime, zbog koronavirusa od ranije nema Stevana Jovetića, Adama Marušića i Nebojše Kosovića, a sada im se pridružio i Uroš Đorđević.

"Napadač je blagovremeno izolovan od ostatka ekipe i primjenjene su sve neophodne zdravstvene i sanitarne mere za njegov dalji tretman", dodaje se u saopštenju.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Đurđević trenutno nastupa za ekipu Sportinga iz Gijona.

U grupi G Nizozemska je vodeća sa 20 bodova, Turska je druga sa 18, a isti broj bodova ima i Norveška, dok je Crna Gora sa 12 bodova na četvrtom mjestu i bez šansi da ode u baraž.

Top Komentari

bosnjak19781998
Erdogan namjestio :D
4 0
juve10
Hajde Turci da i mi slavimo
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi