Tino Sven Sušić dvostruki asistent u meču za pamćenje

Susret kakav se rijetko viđa

Tino Sven Sušić dvostruki asistent u meču za pamćenje

S. Mlaćo
Meč za pamćenje odigrali su u okviru 2. lige Rusije Kuban i Alania Vladikavkaz.

Bilo je 5:5, a bivši reprezentativac Tino Sven Sušić upisao je dvije asistencije za domaći tim.

Gosti su poveli golom Magomedova, da bi domaći brzo postigli tri pogotka. Dva puta je pogodio Lauk, a jednom Adbokov. Do kraja prvog dijela Mashukov smanjuje prednost domaćina.

Lauk je trećim pogotkom povisio na 4:2 u 49. minuti i činilo se da je sve gotovo.

Ipak, golovima Gurtsiyeva te Khadartseva gosti dolaze do izjednačenja.

Bezdenezhnyky je pogodio za novo vodstvo domaćeg tima, a kada se očekivao kraj u šestoj minuti sudijske nadoknade Mashukov donosi bod gostima.

Sušić je uz dvije asistencije upisao i žuti karton te na terenu proveo svih 90 minuta.

Top Komentari

Miki2
Marinović i Sablić nisu bili sposobni da afirmišu ovog igrača kao i mnoge druge da je u kojem slučaju imao za trenera Jakirevića, Dudića ili Musemića igro bi se sa našom ligom ista greška se pravi sa Fanimom. Možeš imati 50igrača u rosteru ali kada ih nema ko posložiti đaba ti sve.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi