Manijaci "postrojili" igrače Željezničara, pa ponovo zagrmili pjesmu Dine Merlina

Ivkoviću neće biti drago zbog toga

Manijaci "postrojili" igrače Željezničara, pa ponovo zagrmili pjesmu Dine Merlina

E. Čaušević

Fudbaler Željezničara pobijedili su danas na svom terenu Radnik sa 2:0 u okviru 17. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Plavi su do prednosti stigli na početku drugog poluvremena kada je Juričić pogodio za 1:0.

Sve je riješeno bilo u prvoj minuti sudijske nadoknade, a ovaj put u centru pažnje našao se Zdunić koji matira golmana Radnika i postavlja konačnih 2:0.

Na Grbavici je bilo zanimljivo i nakon utakmice kada su navijači Plavih "postrojili" svoje igrače i ponovo im pjevali pjesmu Dine Merlina "Zar je to sve što je ostalo".

Podsjećamo, pred meč protiv Radnika trener domaćeg tima Tomislav Ivković priznao je da mu smeta što popularni Manijaci pjevaju ovu pjesmu, a očito da njima i nije previše bitno šta misli hrvatski stručnjak.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ivković: Sad sam čuo svaku riječ, to je odlična pjesma i nemam ništa protiv Merlina

Nakon utakmice čini se da je trener domaćeg tima promijenio mišljenje jer je poručio da mu sada hit Merlina ne smeta.

“Top pjesma. Sada sam čuo svaku riječ. Odlična pjesma, nemam ništa protiv Dine Merlina. Meni je drago da oni pjevaju. Pjevali su fenomenalno. Meni je drago da su je pjevali tokom utakmice. To znači da su zadovoljni“.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ismirsehic
Volim ovaj klub vise od mame svoje al ovako ponizavat igrace je dno dna.Visio sam na tribinama dok su bili u jos gorim sitvacijama pa su navijaci bili uz njih i skadnirali im podrzavali ih al ovako skandiranje je dno dna.Igracima svaka cast momci se trude bore se ginu ova djeca vi ih vredjate.Momci izdrzite bit cete abd iza nove godine jaci.Stize pomoc abd ??????⚽⚽⚽❤❤Jednom Zeljo zauvijek Zeljo
10 1
user1582456981
E jesu facee uinat pjevat, nek je i na stetu i kluba i svega oni ce uinat..
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi