Slučajno ili ne "zapalila" je Skenderiju: Ko je atraktivna dama u rozom?

Na utakmicu se može i u štiklama

Slučajno ili ne "zapalila" je Skenderiju: Ko je atraktivna dama u rozom?

A. Čaušević

Pred oko 5.000 gledatelja košarkaši BiH su trijumfalno počeli kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo nakon što su poslije velikog prekreta savladali Češku. 

Česi su odigrali odlično prvo poluvrijem, imali su dvocifrenu prednost, ali način na koji su odgovorili izabranici Vedrana Bosnića u nastavku je i više nego odličan.

Furiozna je bila treća četvrtina (31:11) i sjajne partije Džanana Muse i Amara Gegića, a na kraju je ostvaren trijumf rezultatom 97:90 za odličan početak kvalifikacija.

"Nismo dobro počeli. Razlog tome je što nemamo iskustvo igranja kući pred publikom. Ovaj tim ima veliko srce, ali izgorili smo u želji u prvom poluvremenu. Nismo ništa napravili kako treba u prvom poluvremenu", kazao je selektor Bosnić.

No description available.

Atmosfera na tribinama je zaista bila odlična, a posebnu pažnju plijenila je dama u ruzom koja je u nekoliko navrata bila poput magneta za kamermane koji su radili prijenos. Kako je to izgledalo pogledajte ovdje.

Oglasi

Izazovno obućena u rozom kompletu i bijelim štiklama dama je izgledala zaista atraktivno, ali i neobično obućena za jednu sportsku manifestaciju.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CWvu5NpK2yR/[/instagram]

Privukla je i pažnju forumaša portala SportSport.ba, a putem Instagrama im je poslala i odgovor o svom kompletu kojeg je nosila tokom utakmice.

No description available.

Riječ je o 30-godišnjoj Jasni Sliško koja je veliki ljubitelj košarke, a već neko vrijeme obnaša i funkciju predsjednika košarkaškog kluba RMU Banovići.

Oglasi

[instagram]https://www.instagram.com/p/CSfBupMrVc7/[/instagram]

U košarci je bila aktivna 27 godina. Kao igračica nastupala je za sve selekcije Banovića, a zbog teške povrede koljena od košarke se povukla ranije od planiranog.

Poslije prinudnog "penzionisanja" posvetila se radu u Banovićima. Ranije je obavljala funkciju potpredsjednice kluba i s pravom se može reći da je jedan od glavnih “autora” šampionskog pohoda Banovićanki kada su osvejene tri titule prvaka.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CSox0bPqW-3/[/instagram]

Pored rada u Upravi kluba, posvetila se i radu sa omladinskim selekcijama. Postala je prvak BiH sa pionirskom i kadetskom selekcijom, a ujedno obavlja i selektorsku funkciju u U14 reprezentaciji BiH.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije