Nezapamćena prevara: Bivši reprezentativac Italije jadan 15 godina mislio da je u vezi s manekenkom

Nije bila stvarna

Nezapamćena prevara: Bivši reprezentativac Italije jadan 15 godina mislio da je u vezi s manekenkom

E. Škorić

Neke stvari u životu prosto ne očekujete i kada se dogode, teško ih podnesete, no zamislite kako je bilo nesretnom Italijanu nakon svega...

Roberto Casaniga bivši je reprezentativac Italije u odbojci, ali je nesretnik čak 15 godina bio u "vezi" sa manekenkom Alessandrom Ambrosio, koju nažalost nikada u životu nije uživo vidio.

On je upoznao izvjesnu "Maju" koja mu je poslala fotografiju gore spomenute manekenke. Odbojkaš je pomislio da je to zaista ona, pa su bili godinama u kontaktu, dopisivali se, te se sve odvijalo "online" ili putem telefona.

Slao je godinama poklone svojoj "djevojci", na nju je trošio oko 700.000 eura i zbog nje upao u dugove, a na kraju se otkrio da su ga prevarile tri osobe koje su očigledno imale paklen plan kako da mu izvuku novac.

Na kraju se ispostavilo da ga je varala žena sa Sardinije koja je uzimala novac za medicinske tretmane, a on uporno vjerovao da je njegova djevojka.

Djevojka koja se nalazi ispod na fotografijama je "stvarna" i ona koju je Roberto želio, ali nije imao, makar tako godinama živio. 

Ovakve stvari se dogode u životu, ali pitanje je kako je uopšte nesretni bivši odbojkaš podnio sve što ga je zadesilo. Ostao je bez novca i ono što mu još teže pada - bez djevojke u koju je bio ludo zaljubljen svih ovih godina.

Top Komentari

E.Car
Alesandra ako imaš duše smiluj mi se nek makar jednom umoči, barem znaš da te ludo voli već 15 godina. Nije sapun neće se potrošiti!!!
9 1
SeoRusilac
Hahahahahaha koliko glup moraš biti da ovo uradiš. Frajer nije ni umočio
9 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi